Hoveddel Side topp

Skiskole

Hvorfor gå på skiskole? Alpint, snowboard og langrenn regnes i dag for å være en fritidsaktivitet som mennesker i alle sosiale lag og aldre dyrker. Fordelen ved å benytte en skiskole, fremfor å prøve seg på egenhånd, er at læringsprosessen forkortes. Du vil derfor raskt nå et høyere ferdighetsnivå som både gir økt skiglede, og ikke minst - økt sikkerhet.

 

Furedalen Skiskole blir drevet av SKIFREMME, og har tilbud på skiinstruksjon for både nybegynnere og viderekommende. Undervisningen foregår i grupper eller en kan ta enkelttimer. En kan velge mellom undervisning i alpin, snowboard,twintip/freestyle eller telemark. Undervisning i langrenn etter avtale. Se www.skifremme.com for mer informasjon om Skifremme.

Skiskolen har åpent hver helg (lørdag /søndag), jul-, vinter- og påskeferie

 

Påmelding v/oppmøte i alpinanlegget kl. 10.00 - 11.15

Undervisning kl. 11.30 - 15.15

Lunsj kl. 13.00 - 13.45

 Ved instruksjon i grupper blir elevene delt etter alder og ferdighet. Vi har en nedre aldersgrense på 7 år for å delta på kurs.

Skiskolen arrangerer også kurs for større grupper, for eksempel firma og organisasjoner, både på dag- og kveldstid.

Skiskolen sine instruktører er minimum skiinstruktører utdannet og godkjent etter Den Norske Skiskole sine normer. I tillegg til dette har mange av instruktørene videreutdannelse fra både Den Norske Skiskole og Norges Skiforbund.

 

Kontakt skiskole

Priser

PRISER
TIMEUNDERVISNING 90 min. uten heiskort kr. 700,-
DAGSKURS i grupper inkludert heiskort kr. 600,-
DAGSKURS i grupper inkludert heiskort og ski kr. 700,-
Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn